Malkavian projekter

Dette er arkivet, hvor diverse tidsbegrænsede elementer bliver flyttet hen.


Hashrygere med dagligt forbrug - men uden for behandlingssystemet - søges til Ph.D opgave!
Mette Kronbæk, Ph.D. stipendiat, skriver i regi af Center for Rusmiddelforskning opgave. Hun søger personer, der gerne vil give et interview til hendes opgave. Jeg har talt med Mette og det virker som et lødigt projekt jeg gerne støtter op om.

Du kan se
Center for Rusmiddelforsknings annoncering her, hvor du også finder Word-dokumentet, som nedenstående billede kommer fra:

Rygere søges

International Marijuana March 2011

Aktivistaften d. 21. maj 2010

Dansk Socialrådgiverforening, stofmisbrugsfaggruppen, hvor jeg sidder i paneldebatten om eftermiddagen:

 


Cannabis debataften v/Gadejuristen, Cannabisrådet ved undertegnede som formand for Cannabisrådet, samt andre eksperter på området. Gadejuristen har netop færdiggjort en seriøs og repræsentativ undersøgelse gennem analyseinstituttet Synovate (tidl. Vilstrup), som kaster et spændende lys over danskernes minimale støtte til den nuværende politik.

!!! Ingen reservation - billetter efter først til mølle princippet !!!

Spred plakaten eller flyeren rundt som du vil (kræver Adobe Acrobat Reader).


Overvej at deltage i denne undersøgelse om cannabis, som Center for Rusmiddelforskning laver. (Jeg har haft et positivt møde med forskerne og mener nu at det er relativt sikkert at deltage i undersøgelsen - se i øvrigt min generelle vejledning om undersøgelser). [Undersøgelsen er nu slut]


Cannabismarchen 2008 er igen en realitet (tak til Fri Hash Bevægelsen). Mød op og støt den gode politiske sag!

Demonstrationen er arrangeret af Fri Hash Bevægelsen, og der er traditionen tro annonceret civil ulydighed under marchen, men det foregår altid meget civiliseret, og politiet respekterer vores demokratiske ret til at demonstrere. Derfor vil ingen få bøder for besiddelse af cannabis under marchen. Tak til politiet, Danmark og demokratiet for denne forståelse.

Uanset om du ryger hash eller ej, så mød op og støt den politiske sag. Der findes ingen bedre!

Cannabismarchen 2008 - officielle plakat

 

Læs også mere på Hampepartiets side om Cannabismarchen